Beoordelingen

RUST

RUIMTE

PRIVACY

Alles wat ik verlangde heb ik hier gevonden.

Hartelijke groet, Maartje

Maartje6 mei 2018

Fijne plek, ook voor sportief gl/k-amperen. Mooie spullen, aan alles is gedacht. Fijn bad, mooie lampjes. En de yurt, fantastisch! De kleur past precies bij Koningsdag. Prachtige tochtjes gefietst langs de boomgaarden, alles in volle bloei. Tot slot: geweldig, zo’n mooie grote plek voor jezelf. Dank voor jullie vriendelijke gastvrijheid.

Kees & Alian30 april 2018

Wat een leuk en mooi plekje! We hebben genoten van de rust, de vogels en de knusheid. Het weer zat redelijk mee dus dat maakte het aangenaam. ’s Avonds was het fris maar daar was de kachel perfect voor. De Yurt is heerlijk warm en het bed slaapt prima. Al met al, voor herhaling vatbaar!

Kayleigh en Martijn31 maart 2018

Wat een heerlijke bijzondere plek om even alle hectiek te ontvluchten. Lekker warm voor de haard in de keuken en lekker lezen met de voetjes op het vachtje, het was helemaal fijn!

Lekkere warme choco’s bij de 3 Zussen en heerlijk Italiaans dineren bij Olijf. Met een frisse blos op de wangen gaan we uitgerust terug. Dank voor het fijne verblijf!

Nelleke en Wilma19 november 2017

Met echt herfstweer maakt deze plek het erg knus. We hebben erg genoten, heerlijke sfeer en fijne ontvangst en communicatie.

Dank voor het fijne verblijf! We zullen deze plek zeker aanraden.

Lonke en Lowieke13 november 2017

Wat een prachtige plek om tot rust te komen! De buitenkeuken is fantastisch en van alle gemakken voorzien. Het kacheltje heeft ons tot ver in de avond verwarmd en dat was nodig, want de temperatuur zakt ’s avonds al naar zo’n 8 graden. Een warm bad en dan de luxe van de warme yurt…. gewoon heerlijk. We komen vast nog eens terug om meer van de omgeving te verkennen. Nu vooral gewandeld, geluierd en genoten van de op het kacheltje gestoofde peertjes uit jullie boomgaard. Bedankt + groet.

Paul en Mijnie17 september

We hebben een heerlijke week gehad samen. Ook een warme, zonnige week. Zeer goed geslapen in ’t fijne bed in de Yurt. We hoorden slechts de schepen op de Waal. Genoten ook van ’t geluid/gezang van o.a. de vlaamse gaai, de zwartkop en een jonge bosuil. Er bleef niets te wensen over. Hartelijke groet!

Jantien en Wim1 september 2017

Het was heerlijk om hier te verblijven, badderen, koken, slapen en te relaxen. We zullen het doorgeven in onze kennissenkring! Groet Marc

Marc4 augustus 2017

Alles wat je nodig hebt: een Yurt, een ligbad met openslaande deuren en heel veel rust en privacy! En natuurlijk de bomen en de vogeltjes, de prachtige omgeving, het VUUR! En in de ochtend hoog bezoek van de koninklijke poes, wat een paradijsje!

Delia en Arnoud6 juli 2017

We had a great weekend in the beautiful Yurt with lots of birds singing and good walks and a really relaxing atmosphere. Thanks a lot

Ruth and Sigurbjorn2 juli 2017

Door het mindere weer hebben we weinig gefietst, wat het plan was, maar daardoor veel gebruik gemaakt van de kachel. Heerlijk hoor, op de ligbedden voor de kachel een boekje lezen met een drankje. Alles was heerlijk aan deze plek, de badkamer met het ligbad waar je zo de tuin inkijkt en je een privé sauna gevoel krijgt. Het was “glamperen XXL”, alles was aanwezig. Kortom, we komen zeker nog een keer terug!

Rene en Ingrid25 juni 2017

Heel landelijk en prachtige natuur. Heel veel groen en vogels. Heel veel privacy.

Comfortabel, sfeervol, smaakvol en compleet.

M. de Ket16 juni 2017

Wij hebben een top weekend gehad! Doel was om een inspirerend werkweekend te hebben om ons bedrijfje van de grond te krijgen.

Deze plek is de ideale combi om tot rust te komen, te genieten van de zon, heerlijk te koken en te genieten en ondertussen vol inspiratie aan de slag te gaan.

De yurt is gezellig knus en maakt de beleving compleet. Fijne ervaring! Bedankt voor de gastvrijheid!

Judth en Rikkie12 juni 2017

Prachtige plek, heerlijk rustig, fijn bijkomen van drukte en hectiek in het dagelijkse leven!

Mooi ingericht, alles aanwezig, houtkachel en vuurschaal. Heerlijk sfeervol ’s avonds. Dankjewel!

Gerben en Annemarie9 juni 2017

De afgelopen jaren is er veelvuldig gediscussieerd over het ‘bed, bad en brood’ – principe in ons land. Jullie hebben daar een nieuwe dimensie aan gegeven!

Wat een topplek! Rust, ruimte, vuur, barbecue en natuurlijk het bad (3x) en de mooie omgeving. “Kamperen” in eigen land op een half uurtje van thuis, hoe relaxed.

Reclame maken voor ’t Buitenplekje wordt dan ook vanzelfsprekend. Dank voor twee heerlijke dagen. Nu weer uitgerust terug naar ’t stadse.

Judith en Arjen28 mei 2017

We waren op zoek naar een rustige plek en die hebben we zeker gevonden in ’t Buitenplekje. Van alle gemakken voorzien en heerlijk buiten. Aan alles is gedacht van lucifers tot handdoeken en tot alles om bijv. de bbq of de kachel aan te maken. Slapen in de Yurt is een bijzonder prettige ervaring. Het was heerlijk relaxen in het bad met de deuren wijd open! Privacy volop en met vogels, kippen en hanen om ons heen een echt buitengevoel. We vonden de verlichting ’s avonds ook heel gezellig en praktisch. Bedankt, en we zullen reclame voor jullie maken in onze vriendenkring. Alle lof voor het creëren van zo’n heerlijke rustplek. Hartelijke groet en veel succes voor de toekomst.

Robert en Lenneke25 mei 2017

Wat een fantastische plek. Je komt hier heerlijk tot rust. Ook de omgeving is prachtig.

De yurt was heerlijk om in te slapen en ’s ochtends wakker worden van vogeltjes en natuurlijk de haan en kippen. En de pauw van een paar huizen verderop doet ook graag even mee. Geweldig!

Verder ook zeer gastvrij ontvangen. Zeker een aanrader voor andere mensen. Wij gaan deze plek zeker doorgeven aan vrienden en familie.

Vincent en Eva21 mei 2017

Een warm ontvangst, de prachtige omgeving, de combinatie van luxe en primitieve gevoel bracht het hier verblijven een hele fijne ervaring. Bedankt daarvoor!

Ben en Gerda5 mei 2017

Wij hebben ontzettend genoten van onze 2 nachtjes in de Yurt. Na een heel warm welkom hebben wij ondanks de regen het erg knus gehad in de sfeervolle inrichting. Ook was de kachel in de Yurt zelf ideaal. Heerlijk om even uit het stadsleven te ontsnappen en hier tot rust te komen. ’s Avonds een echte luxe campeerfeeling met een warme chocomel bij de haard. Bedankt voor de fijne tijd!

Loïs en Dali3 mei 2017

Alles was heel fijn en netjes! Het was een hartelijke ontvangst en bedankt voor het mooie BBQ initiatief!

Peter en Kathy1 mei 2017

We hebben een heerlijke tijd gehad, goed geslapen en wakker van de vrolijke haan. We hebben goed gebruik gemaakt van de fijne badkamer en keuken. Een fijne gastheer en een bijzondere plek waar je lekker ‘buiten’ kunt zijn.

Joris en Sanneke17 april 2017

Het slapen in de leuke yurt was een bijzondere ervaring. We hadden een prachtig zicht op de maan vanuit het bed en heerlijk geslapen. Yurt is heel toepasselijk ingericht met leuke kleuren. Het buitendeel met de keuken en de badkamer is super. Heerlijke rustige tuin, mooie omgeving vlak aan de Waal. Helaas maar 1 nacht geslapen en zeker voor herhaling vatbaar.

Rob en Annemiek uit Poeldijk9 april 2017

© 't Buitenplekje · Productie WbDweb